П’ятниця, Червень 5

Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності описує, як ТОВ ТРК «СОЮЗ-TV» (далі — «Компанія», «ми») збирає, використовує, передає, зберігає персональні дані, які ми автоматично отримуємо, коли ви використовуєте веб-сайт, розміщений на ctv.ua (далі — «Сайт»), або які можуть бути безпосередньо надані нам вами за допомогою Сайту.

Персональні дані, які ви можете самостійно нам надавати Використання Сайту не вимагає реєстрації та безпосереднього надання персональних даних, які можуть вас ідентифікувати.
Ви можете вказати як своє справжнє ім’я, так і псевдонім. Воно буде відображатись у коментарях, які ви можете залишати на Сайті. Надана вами адреса електронної пошти може використовуватись для зв’язку із вами, надсилання повідомлень про новини Сайту.

Інші випадки

У деяких окремих випадках (наприклад, конкурси, кастинги, контактні форми) ми повинні отримати ваші персональні дані і мати можливість ідентифікувати вашу особу. У таких випадках ми безпосередньо звернемо вашу увагу на це, повідомимо мету обробки таких персональних даних і будемо збирати та обробляти ваші персональні дані тільки за наявності вашої згоди у відповідності до чинного законодавства.

При необхідності надання таких персональних даних ми вказуємо вікові обмеження. Якщо ви є батьками дитини віком до 14 років, і ви вважаєте, що ваша дитина без вашої згоди надала нам свої персональні дані, що дає можливість її ідентифікувати, зв’яжіться з нами за адресою 10020, м. Житомир,проспект Миру, 5 або E-mail: Video.soyuztv@gmail.com

Автоматичний збір даних (log-файлі)

Коли ви використовуєте Сайт може здійснюватись автоматичний збір інформації, пов’язаної із таким використанням. Так, кожного разу, коли ви відвідуєте Сайт, встановлюється з’єднання, здійснюється доступ до даних на Сайті і створюється log-файл. Він може містити:

– дату і час доступу до Сайту;
– IP-адресу, з якої здійснювався доступ до Сайту;
– дані або ім’я файлу, до якого ви звернулися на Сайті;
– кількість часу, проведеного на Сайті;
– назву і версію вашого веб-браузера, операційної системи;
– назву веб-сайту, з якого ви перейшли на наш Сайт.

Ця інформація використовується для покращення продуктивності роботи Сайту, з міркувань безпеки, для забезпечення стабільності роботи Сайту, а також для захисту Сайту від можливих зовнішніх атак. Окрім цього, ми можемо здійснювати статистичний аналіз цих даних.

Дані, що зберігаються у log-файлі не дають нам можливості ідентифікувати вашу особу. Вони використовуються лише для вказаних тут цілей і не передаються третім особам.

Якщо ви здійснюєте доступ до Сайту за допомогою мобільного пристрою, ми також можемо отримувати інформацію про його місцезнаходження. Ми використовуємо її, щоб встановити з яких географічних регіонів здійснюється доступ до Сайту і мати можливість запропонувати цікавий та актуальний контент. Ви можете обмежити надання інформації про місцезнаходження, скориставшись налаштуваннями служб локації вашого мобільного пристрою.

Файли cookies та інструменти аналітики

Файли cookies — це невеликі текстові файли, які зберігаються на вашому пристрої. Вони використовуються для збирання анонімних даних та статистики використання вами Сайту. Файли cookies допомагають виміряти ефективність Сайту, вдосконалити та налаштувати контент, зробити використання Сайту зручнішим для вас. Це необхідно для індивідуалізації функціоналу Сайту, наприклад, збереження бажаної для вас мови. За допомогою такої ідентифікації ми визначаємо, що це той самий користувач, але вона не дає нам можливості встановити хто це і визначити вашу особу.

На Сайті використовуються інструменти третіх осіб для аналітики та управління рекламою, зокрема: Google Analytics, Менеджер реклами (Google Inc.). Ці інструменти можуть використовувати файли cookie, які можуть збирати таку інформацію:

– вашу IP-адресу;
– назву і версію вашого веб-переглядача, операційної системи;
– про частоту та тривалість використання вами Сайту;
– про контент, який ви переглядаєте;
– з якого сайту ви перейшли на наш Сайт;
– на який сайт перейшли з нашого Сайту;
– іншу інформацію, яка надає можливість проаналізувати як використовується Сайт.
Така інформація є анонімною і дозволяє дослідити як ви використовуєте Сайт, не ідентифікуючи при цьому вашу особу.

Ці дані обробляються відповідними службами аналітики таких третіх осіб для цілей маркетингу, статистики, персоналізації реклами. Інструменти аналізу можуть також передавати ці дані третім особам у випадках, коли це вимагається законом, або якщо такі треті особи є обробниками даних на підставі відповідних договорів.

Надання інформації третім особам

Ми не здійснюємо передачу третім особам персональних даних, інформації, яка може бути віднесена до персональних даних, крім випадків, вказаних у цій Політиці. Зокрема, доступ до такої інформації можуть мати треті особи, які надають нам послуги з підтримки і адміністрування Сайту, інші послуги, пов’язані із здійсненням нами господарської діяльності. Такі треті особи на підставі укладених з нами договорів зобов’язуються дотримуватись усіх вимог чинного законодавства щодо захисту персональних даних та їх конфіденційності.

Ваші права

Згідно Закону України «Про захист персональних даних» ви маєте право:
– знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
– отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані;
– отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
– відкликати згоду на обробку персональних даних;
– знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
– на захист від автоматизованого рішення, яке має для вас правові наслідки.

Контактна інформація

Якщо у вас виникли запитання щодо обробки ваших персональних даних у зв’язку із використанням нашого Сайту, ви можете звернутись до нас E-mail: Video.soyuztv@gmail.com

Внесення змін

Ми можемо вносити зміни у цю Політику конфіденційності. Просимо вас час від часу ознайомлюватись із цією Політикою.